Sylvettes Naglar & Skönhet

Sylvettes salong i Bergkvara, mellan Kalmar och Karlskrona erbjuder behandlingar och skola i ljus, mysig lokal. Vid större klasser med mer än 6 elever finns en större lokal att tillgå vid Kalmarsund (gratis parkering utanför)

Som lärare är jag krävande och förväntar mig att den som går utbildning verkligen engagerar sig och vill bli duktig och tränar hemma. Mina styrkor som lärare är att jag är lugn, stödjande, lyhörd  och hela tiden är med och går runt och tittar hur ni jobbar och svara på frågor som dyker upp under passen (även efter avslutad utbildning).

I branschen har jag varit sen 2005 då jag gick mina grundutbildningar. Jag utbildar i Grundutbildning Akryl, Gel bas, Påbyggnad Gel/Akryl, LackGel, Hand- & FotSPA, Frans & Bryn, men även i Dekorationer. Jag ger även privat utbildning vid moment som du vill öva mer på.

Sylvettes Naglar & Skönhet
Kungsvägen 45  (besöksadress)
385 40 Bergkvara
Mobil: 070-30 31 162
Mail: Info@sylvettesnaglar.se
Instagram: sylvettesnaglar_req
Facebook: sylvettes Naglar & skönhet