Stockholm Manicure

Stockholm Manicure ligger centralt belägget med bra buss- och tunnelbaneförbindelser. Skola, butik och salong ryms i en och samma lokal och drivs av Diana. Här är du som en i familjen, fokus ligger på varje elevs trivsel!

Jag som utbildar heter Diana och jag älskar och brinner för att lära ut väldens bästa yrke. Genom mina 14 år som lärare så förstår jag att alla elever är unika och behöver olika sätt att få saker förklarade. Att hitta ett sätt att förklara som gör att eleven förstår gör mig upprymd och glad. Jag har tålamod, upprepar och omformulerar tills alla i klassen förstår och jag finns tillgänglig som stöd både under och efter avslutad utbildning.

Jag har varit verksam i branschen sedan 2002 och har arbetat med REQ sedan starten 2011. Jag är även medlem i REQ:s utbildningsteam samt Master Educator vilket innebär att jag har licens för att utbilda andra lärare.

Hos Stockholm Manicure kan ni även boka behandlingar via Boka Direkt. För en enkel och smidig bokning! www.bokadirekt.se/places/stockholm-manicure-1511

Hos mig kan ni utbilda er i:
Bas Nagelterapeut Gel och Akryl
Privatundervisning
Come on over
Härdplast
Hand- & FotSPA
LackGel

Stockholm Manicure /naglar.com
Sveavägen 120
113 50 Stockholm
Tel: 08-4418185
Mail: info@stockholm-manicure.se
Instagram: naglar_req
Facebook: Stockholm Manicure Req