Salong Your Time

Salong Your Time i centrala Eskilstuna kännetecknas av värme, harmoni och lugn. Vi erbjuder behandlingar och utbildningar av högsta kvalitét. Du når oss med buss, tåg (20 min från stationen) eller bil och elever parkerar gratis.

Sanna Suomela äger Salong Your Time i Eskilstuna sedan 2013. Sanna är en lärare som arbetar pedagogiskt och ser snabbt på en elev vart man behöver lägga lite extra krut. Hon delar med sig av den finska viljan och jobbar fram den lilla perfektionisten i varje elev. “Det är superkul att få träffa olika människor med olika delmål som ändå har slutmålet så gemensamt och nära med min egen resa. Att få hjälpa någon att växa och få jobba med sin passion, med sin dröm, betyder allt för mig. Det känns extra kul när jag har yngre elever som vågar satsa på sin dröm till 100%”. Mitt motto: Do it with passion or not at all.

Tina Karkulehto är delägare i Salong Your Time och har varit med sedan uppstart. Tina är en lärare som är pedagogisk, tydlig och som gärna visar moment en gång för mycket än för lite. Tina arbetar mycket efter “Learning by Doing” på ett lättsamt sätt så eleven känner sig mer avslappnad och trygg. “Det bästa med att utbilda är att få möta många nya människor och dessutom få dela med sig av den stora passionen för bland annat bryn”.

Shalini är utbildad Nagelterapeut sedan 2002 inom Glasfiber, Akryl och Gelé. Hon är även utbildad Makeupartist och Hairstylist, Massageterapeut, Fransstylist, LPGTerapeut, SPA- & Hudterapeut med inriktning avancerad hudvård samt Cellox20 Terapeut.

Hos oss kan du utbilda dig i:
Manikyr
LackGel
Fot SPA
Perfect Eye
Härdplast

Salong Your Time
Carlavägen 80, 63351 Eskilstuna (Källarlokal)
Mobilnummer: 076-2985666
E-post: salongyourtime@live.se
Instagram: @salongyourtime @salongyourtime.tina @reqeskilstuna
Facebook: www.facebook.se/SalongYourTime