REQ Skåne

Mitt i centrala Staffanstorp, mellan Malmö och Lund, hittar du REQ Skånes butik. REQ Skåne bedrivs av REQ AB och på plats hittar du Nina Filipanics som är försäljningschef i företaget och Petra Nilsson som har hand om produktutveckling och är utbildningsansvarig. Både Nina Filipanics och Petra Nilsson har arbetat med REQ sedan varumärket lanserades 2012.

Hos oss på REQ Skåne kan du som är terapeut komma och inhandla REQ produkter, se nyheter och produktsortiment live och få individuella råd och tips för just din verksamhet och dina behandlingar. Vi finns alltid här för dig!
REQ Skåne erbjuder även försäljning av Depend produkter för dig som konsument. Har du ingen terapeututbildning men tycker om att ta hand om dina naglar, händer, ögonbryn eller ögonfransar hemma, är det till oss du skall vända dig. Vi hjälper dig gärna med professionella råd och tips på vilka produkter som passar just dig bäst!

REQ Skåne tar endast emot betalning i butik via Swish.

Är du intresserad av nagelutbildningar är du välkommen att kontakta Petra Nilsson via telefon eller mail, kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.

Öppettider:
Måndag-fredag kl.9-17
Kvällsöppet första onsdagen i månaden kl 15-21, fr o m v 43,
Med reservation för ändringar när vi är iväg på uppdrag!

REQ Skåne
Torget 5A (källarplan)
245 31 Staffanstorp

Nina kontakt: 0734-259099, nina.filipanics@re-q.se
Petra kontakt: 0734-259098, petra.nilsson@re-q.se

Instagram: www.instagram.com/reqskane/
Facebook: www.facebook.com/reqskane
Webb: www.re-q.se

2 tankar om “REQ Skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *