REQ Skåne

Mitt i centrala Staffanstorp, mellan Malmö och Lund, hittar du REQ Skånes butik. REQ Skåne bedrivs av REQ AB och på plats hittar du Nina Filipanics som är försäljnings- och utbildningsansvarig för företaget. Nina Filipanics har varit med från starten av REQ  2011.

Hos oss på REQ Skåne kan du som är terapeut komma och inhandla REQ produkter, se nyheter och produktsortiment live och få individuella råd och tips för just din verksamhet och dina behandlingar. Vi finns alltid här för dig!

REQ Skåne erbjuder även försäljning av Depend produkter för dig som konsument. Har du ingen terapeututbildning men tycker om att ta hand om dina naglar, händer, ögonbryn eller ögonfransar hemma, är det till oss du skall vända dig. Vi hjälper dig gärna med professionella råd och tips på vilka produkter som passar just dig bäst!

REQ Skåne tar endast emot betalning i butik via Swish.

REQ Skåne Nagelutbildningar
Jag som håller i grundutbildningarna till nagelterapeut hos REQ Skåne heter Anna. Jag utbildade mig själv här 2018 och tog steget till lärare 2020. När jag inte håller utbildningar driver jag sedan 2015 salong i Hjärup, med en bakgrund även inom fransar och makeup.

Som lärare är jag lugn, pedagogisk och väldigt mån om att ge dig som ny nagelterapeut en så bra grund som möjligt för att ge dig in i världens roligaste bransch.

Kontakt Anna:
Mail: anna@valeo.nu
Telefon: 0709-356716
Instagram: @beautybyannas
Facebook: facebook.com/beautybyannas

Öppettider:
Måndag-onsdag kl. 09.00 – 17.00

REQ Skåne
Torget 5A (källarplan)
245 31 Staffanstorp

Kontakt Nina:
Mail: nina.filipanics@re-q.se
Telefon: 0734-259099
Instagram: www.instagram.com/reqskane/
Facebook: www.facebook.com/reqskane
Webb: www.re-q.se