Fake Factory

Fake Factory skola ligger centralt i Söderhamn och har stora, ljusa lokaler med gott om utrymme för både teoretiska och praktiska övningar. Bra kommunikationer nära E4:an gör det lätt att hitta med både buss, tåg och bil.

Som lärare är jag mån om att du som elev känner dig sedd och får den hjälp du behöver under resans gång. Hos mig får du både uppmuntran och konstruktiv feedback på det du behöver arbeta lite extra med. Inga frågor är för dumma och du kan känna dig trygg med alla frågor och funderingar – stora som små. Du är alltid välkommen att få hjälp på vägen, även efter att utbildningen är avslutad.

Jag har lång erfarenhet som utbildare. 4 år som lärare inom Nagelbranschen och sedan tidigare även utbildare inom andra områden såsom personlig utveckling och tekniska utbildningar. En av mina styrkor är att jag försöker hitta varje elevs sätt att ta in nya kunskaper då vi alla har olika sätt vi tar in dessa, när vi lär oss nytt. Jag ger hellre uppmuntran än kritik och vet att alla har olika inlärningskurvor och lär oss olika fort.  Jag har varit i branschen sedan  2002.

Utbildningar hos mig:
Nagelterapeut Gel
Nagelterapeut Akryl
Vidareutbildning Gel/Akryl
Manikyr- och LackGel
Lackgelsutbildning för fotvårdare
REQ Spa-manikyr
REQ Spa-pedikyr
REQ Perfect Eye
Privatlektioner

Fake Factory
Kungsgatan 25
826 30 Söderhamn
Tel:0270/241968
Mob: 070-7757052
skolan@fakefactory.se
Web: www.fakefactory.se
Instgram: @fake_factory
Facebook: Fake Factory

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *