Beauty Bar – Huvudskola

Välkommen till REQ Halmstad/ Beauty Bar! Vi är huvudskola för REQ och finns i centrala Halmstad i ljusa, fräscha lokaler. Du når oss enkelt med kollektivtrafik och det finns parkeringsplatser i närheten om du kommer med bil.

På Beauty Bar är vi tre lärare – Elin, Emma och Ida. Detta gör att vi har mycket kunskaper att erbjuda dig som elev, vi har alla tre olika områden inom yrket som vi brinner lite extra för. Vi arbetar och undervisar alla tre i både Gel och Akryl och erbjuder utbildningar i Manikyr, Akryl och Gel. Vi har även halv/heldags-kurser för dig som vill vässa dina kunskaper inom nåt särskilt område. Dekoration-, Elfil- samt LackGelkurs.

Elin har varit verksam Nagelterapeut sedan 2006 och har sedan 2016 undervisat i REQ:s regi och även tidigare i annat märke åren 2009-2012. Hon brinner för manikyrens grundkunskaper och att eleven lär sig att arbeta på bästa och tryggaste sätt med de kemikalier som finns i yrket. Elin har även tävlat på nationell nivå.

Emma har varit verksam i yrket sedan 2015 och började utbilda 2019. Hon är otroligt skicklig med färg och form. Filteknik och lackning är Emmas specialitet.

Ida har även hon varit verksam sedan 2006 i yrket och utbildat i REQ:s regi med start 2016. Hon är även en av figurerna i REQ Inspiration Team. Ida är en stjärna när det kommer till dekorationer och gör kreationer med penseln som vem som helst skulle drömma om att kunna!

Varmt välkommen till oss på REQ Halmstad/ Beauty Bar Academy!

Beauty Bar
Karl XI:s väg 47
302 95 Halmstad
Tel:035-103000
Mobil: 0730-404602
E-post: elin@beautybar.se
Instagram:req_halmstad
Facebook: REQ Halmstad- Beauty Bar Academy

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *