Abby.se

Mitt i centrala Staffanstorp, mellan Malmö och Lund, hittar du Abbys skola, salong och butik. Skolan är godkänd av branschorganisationen SANSA och följer riktlinjerna för att ge en eleverna en gedigen utbildning och en stabil grund.

Jag som utbildar heter Abby Larsson och har varit aktiv i nagelbranschen sedan 2009. Min första lärarlicens tog jag år 2017, år 2019 tog jag emot kristallen ”Educator of the year 2018” och 3 månader senare utnämndes jag även till Master Educator. Jag har en enorm drivkraft och motivation, väldigt hög kunskapsnivå både teoretiskt och praktiskt och sätter alltid dig som elev i fokus.

Med stor motivation och engagemang sätter jag mig in i varje enskild elevs behov för att ge de absolut bästa förutsättningarna för en bra grund för mina elever att stå på. När du väljer oss som skola är det viktigt för mig som lärare att du blir sedd, hörd, få utvecklas i din takt med lite sparkar i baken ifrån mig. För mig är det viktigt att du känner dig som hemma på vår skola, vi massproducerar inte nagelterapeuter utan håller små klasser på max 6 elever per gång för att alla ska få bli hörda och sedda. Väljer du oss som skola så ingår livstidssupport från din lärare, helt utan extra kostnad. Du är viktig för mig, därför vill jag stötta och supporta dig hela vägen. Jag hoppas att vi är lika viktiga för dig i ditt nya yrkesval.

Hos oss kan du utbilda dig inom följande:
Nagelterapeut grundutbildning i Gel eller Akryl
Manikyrist
Materialbyteskurs i Gel eller Akryl
Vaxteknik bas och brasiliansk
Frans och bryn- färg, form och styling
NailArt
Elfilskurs
Teknikkurser inom olika områden såsom mall, filteknik, prep, lackteknik med mera
Privatkurser

Abby.se
Torget 5A (källarplan)
245 31 Staffanstorp
Mobil: 0765 801 944
Mail: skola@abbys.se
Instagram: reqskane
Facebook: www.facebook.com/abbysnaglar
Webb: Abby.se Naglar & utbildning

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *