Manikyr

Gel

Akryl

Målsättningen med REQ:s utbildningar är ge våra elever en god grund att stå på med en hög kunskapsnivå i hur händer, naglar och nagelvård fungerar. Du får också en inblick i hur ekonomi, säljteknik och marknadsföring kan ge Dig de bästa förutsättningarna att lyckas efter avslutad utbildning.

Som Manikyrist, Nagelterapeut eller Nagelspecialist har man mycket kontakt med människor i ett spännande och kreativt yrke som bjuder på både utmaningar och möjligheter. Efterfrågan på vackra händer, naglar och avkopplande Spabehandlingar är idag mycket stor hos både kvinnor och män världen över. Hos REQ finner du utbildningar på alla nivåer, både för nybörjare och för proffs.

REQ:s skolor finns runt om i landet och vi ställer höga krav på våra lärare som alla har lång erfarenhet av yrket. Som privatskola strävar vi alltid efter att tillgodose individuella behov och hitta anpassade lösningar för våra elever. Det finns alltid möjlighet att komplettera med lärarledda praktikdagar på skolan efter behov och önskemål.

I kursavgiften ingår kurslitteratur, produkter och material som är beräknat att täcka antal kursdagar på skolan samt till den praktik som görs hemma, på skolan eller på salong. Som elev kan man i vissa fall behöva komplettera med nya produkter under praktiktiden, detta göras på respektive skola.

Alla avklarade utbildningar avslutas med diplom eller deltagarbevis. Förutom att bli godkänd krävs då även 90% närvaro samt fullt erlagd kursbetalning.

Efter utbildningen arbetar våra säljare och återförsäljare med att serva dig som kund. Som kund hos REQ blir du kontinuerligt uppdaterad med de senaste nyheterna och teknikerna för att ständigt utvecklas med oss.

Utbildningsansvarig: Karin Ström

För att hitta en utbildning nära dig, titta under fliken våra skolor.