Manikyr

Gel

Akryl

REQ:s skolor finns runt om i landet och vi ställer höga krav på våra lärare som alla har lång erfarenhet av yrket. Som privatskola strävar vi alltid efter att tillgodose individuella behov och hitta anpassade lösningar för våra elever. Det finns alltid möjlighet att komplettera med lärarledda praktikdagar på skolan efter behov och önskemål.


Som Manikyrist, Nagelterapeut eller Nagelspecialist har man mycket kontakt med människor i ett spännande och kreativt yrke som bjuder på både utmaningar och möjligheter. Efterfrågan på vackra händer, naglar och avkopplande Spabehandlingar är idag mycket stor hos både kvinnor och män världen över. Hos REQ finner du utbildningar på alla nivåer, både för nybörjare och för proffs.


Efter utbildningen arbetar våra säljare och återförsäljare med att serva dig som kund. Som kund hos REQ blir du kontinuerligt uppdaterad med de senaste nyheterna och teknikerna för att ständigt utvecklas med oss.


Välkommen till världens roligaste bransch!


Har du frågor eller funderingar kontakta oss gärna:

Utbildningsansvarig: Nina Filipanics  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   0734 – 25 90 99

För att hitta en utbildning nära dig, titta under fliken våra skolor.