REQ INSPIRATIONTEAM 

REQ Inspiration Team har fyra fokusområden:  nailart, innovation, education och event.
Vi har var och en spenderat otaliga timmar under åren på att testa produkter, förfina teknik, hitta nya material, nya tillvägagångssätt och att inspirera både kollegor och elever. Våra samlade erfarenheter från både salong och klassrum är grunden för REQ:s utveckling. Erfarenheter vi vill dela med er. Varmt välkommen med på en spännande resa med REQ Inspiration Team!

 REQ-inspiration
Petra, Frida, Nina, André och Ida

 

Vi är REQ Inspiration Team:

 

Namn: Ida Hallberg, Beauty Bar Academy Halmstad

Kort bakgrund: Har varit aktiv i branschen sen 2006. Är, förutom nagelterapeut, utbildad till spa-terapeut, massör, fransstylist och har arbetat som stylistlärare på Drottning Blanka i Falkenberg.

Speciella kunskaper: Nailart inom LackGel 

Favoritsyssla i yrket: Findetaljerade dekorationer som hon gärna kombinerar med inbyggda detaljer i förstärkningsmaterialet innan.

 

Namn: Petra ”Pingla” Nilsson, REQ Staffanstorp

Kort bakgrund: Är utbildad frisör i grunden men halkade in i nagelbranschen på ett bananskal. Har jobbat med naglar sedan 2005 och tog sin första lärarlicens 2010. Har genom åren både suttit på salong med kunder och stått i klassrum och utbildat nagelterapeuter.

Speciella kunskaper: Skapa naglar och designs på naglar med olika typer av teknik och material.

Favoritsyssla i yrket: Åka runt i landet och göra demos för nagelterapeuter och kollegor. Självklart älskar hon att sitta i ”tomteverkstaden” och testa/utveckla nya tekniker och produkter.

 

Namn: Nina Filipanics, REQ Staffanstorp

Kort bakgrund: Har 20 års erfarenhet i branschen och är licensierad lärare sedan 2000. Nina har även styrelseuppdrag i SANSA sedan 4 år tillbaka. Har genom åren både suttit på salong med kunder, stått i klassrum och utbildat nagelterapeuter på olika orter runt om i landet. Arbetar numera också som försäljningschef för REQ AB

Speciella kunskaper: Utbildning och försäljning 

Favoritsyssla i yrket: Inspirera och motivera kollegor runt om i landet. Både gällande utbildning och försäljning. Planering och verkställande av event mm.

 

Namn: André Olsson, Malmö

Kort bakgrund: Utbildad inom hår, makeup, naglar och spraytan. Har jobbat som gymnasielärare i några år och är otroligt passionerad för skönhetsbranschen.

Speciella kunskaper: Dragqueen, lackning och glitter

Favoritsyssla i yrket: att utföra förvandlingar på olika sätt med hjälp av makeup och nagelprodukter och gå från ”Crap till WOW” 

 

Namn: Frida Selkirk, Stockholm

Kort bakgrund: Arbetat med mode och naglar sedan 1991 och driver idag tre nagelsalonger
med en gedigen kundlista och kända namn som Serena Williams. Mariah Carey, Robin Wright Penn och Paul Mcartney. Frida driver även en manikyristagentur för PR firmor som behöver manikyrister för event och är själv flitigt anlitad som konsult och medverkar ofta i TV-sammanhang och vid fotograferingar för tidningar som Daisy Beauty, ELLE mfl. Utöver detta arbetar hon även som manikyrlärare för Björn Axen Makeup Academy 

Speciella kunskaper: Koppling mellan nagelstyling och mode

Favoritsyssla i yrket:  Att skapa looks utifrån detaljer och personligheter som framhäver och förskönar det som redan finns.